Crasulla - Copacul Banilor 21 cm - Lily Garden

Crasulla - Copacul Banilor 21 cm

Crassula ovata

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este disponibil

30,00 lei

Adauga la lista dorintelor

Detalii

Lumina luminos
Dimensiuni planta 15-20 cm (h)
Culoare verde
Dimensiuni 20 cm (diametru planta)

Mai multe informatii

Crassula sau arborele de jad, planta cunoscuta in popor si sub denumirea de ”Copacul Banilor”, este cunoscuta si utilizata frecvent in tehnica Feng Shui. Se spune ca atrage banii in casa celor care o ingrijesc. Acum cat mit si cat adevar exista in spatele acestei plante, numai cei care stapanesc la perfectie tehnica Feng Shui va pot spune, cert este ca mai mult decat efectul de a ”atrage” banii, Cressula este o planta care are un aspect placut si care iti bucura ochiul atunci cand o vezi in casa.

 

1. Are nevoie de o temperatura constanta de 22-26°C

Crassula are nevoie de foarte multa lumina pentru a se dezvolta corespunzator. Aseaza planta intr-o incapere bine aerisita unde lumina patrunde cu usurinta. In perioada iernii este indicat sa asezi planta cat mai aproape de geam. Este important sa feresti planta de bataia directa a razelor soarelui incepand din martie si pana in noiembrie, deoarece acest lucru va duce la arderea frunzelor si moarte plantei.

 

Asigura-i plantei o temperatura constanta pe tot parcursul anului. Desi planta suporta temperaturi de pana la 30°C in timpul verii si 12°C in timpul iernii, este indicat ca temperatura din incapere sa se situeze in jurul valorii de 22-26°C tot timpul anului.

2. Planta se uda rar, cu putina apa

Crassula nu are nevoie de udari frecvente si abundente, planta se uda rar, cu putina apa. Intre doua udari pamantul trebuie sa se usuce complet. In plus, in sezonul rece, Crassula poate fi udata doar o data pe saptamana sau chiar la doua saptamani, in functie de cat de cald este in locuinta.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: